Centre Especial de Treball El Merma

CETLes persones amb malaltia mental es troben amb moltes dificultats per accedir al mónlaboral i, si ho aconsegueixen, se’ls acostuma a encasellar en feines poc gratificants. Aquesta realitat sovint els impedeix sentir-se part de la societat i pot agreujar la seva malaltia, ja que existeix una relació entre la salut de la persona i les seves ocupacions.

La Fundació Humanitària Dr. Trueta ha treballat des dels seus inicis per lluitar contra l’exclusió laboral dels malalts mentals a través de la Teràpia Ocupacional. Aquesta feina es canalitza a través del Centre Especial de Treball El Merma, amb seus a Vic i Berga.

Els usuaris d’aquestes instal·lacions treballen en activitats de reciclatge, classificació i reutilització de diferents materials en una tasca que conjuga l’interès ecològic amb l’humanitari.

El nostre objectiu és fomentar la integració social i laboral d’aquestes persones tot contrarestant els afectes de la seva discapacitat i minusvalidesa i aconseguint que siguin persones independents.

CETCET 3

CET 2