Botigues

Atelier / Tam-Tam

Comprar, usar i tirar. Comprar, usar i tirar. Comprar, usar i tirar. Comprar, usar i tirar. Comprar, usar i tirar. Comprar, usar i tirar. Comprar, usar i tirar. Comprar, usar i tirar.

Aquesta seqüència és una constant en la societat de consum i una de les seves conseqüències més nocives, que es tradueix en una gran quantitat de residus que moltes vegades encara podrien fer un bon ús.

La Fundació Humanitària Dr. Trueta disposa de dos establiments per donar sortida a objectes que algú ha descartat però que encara poden ser útils a algú altre.

Els ciutadans poden portar-hi roba, complements, llibres, mobles i objectes de decoració. Si el que voleu és triar i remenar entre tot això per trobar alguna cosa també podeu acostar-vos-hi a comprar.

Ens trobareu a:

Atelier és una botiga-taller on es transformen, restauren o es recreen peces mobiliàries, decoratives i tèxtils. Està ubicada al carrer Canigó número 33 de Vic i l’horari d’obertura és de dimarts a divendres de 10h a 13h i de 16h a 19h.

El TAM TAM és una botiga de segona mà especialitzada en roba, llibres i petits complements. Està ubicada a l’Avda. de Roma, 123 de Manlleu i l’horari d’obertura és de dilluns a divendres de 9h a 12h i de 16h a 19:30h.

Botiga-Taller AtelierBotiga-Taller AtelierBotiga-Taller AtelierNova Botiga TAM_TAM Manlleu 150_150_1Nova Botiga TAM_TAM Manlleu 150_150_2