Manifest a favor dels drets fonamentals de les persones i dels pobles

La Fundació Humanitària pel 3r i 4rt món Dr. Trueta entitat compromesa amb els drets fonamentals de les persones i dels pobles, davant els fets contra el referèndum que estan succeint a Catalunya, fa públic aquest manifest:

  • Condemnem les accions dutes a terme els darrers dies, contra les institucions catalanes i els membres del nostre poble, entrades a mitjans de comunicació, tancament de webs, querelles contra càrrecs electes, amenaces a funcionaris….. Aquestes accions entenem que són contràries als drets fonamentals de la democràcia i de la llibertat d’expressió.
  • Defensem el dret a participar de forma pacífica i cívica en les manifestacions i accions de denúncia d’aquesta situació.
  • Defensem el dret del Poble de Catalunya a ser consultat sobre el seu futur.