Tones de material sanitari per Corea del Nord

Tones de material sanitari per Corea del Nord

Al contenidor hi ha tant material fungible  com material ortopèdic, equips mèdics, ulleres graduades i roba sanitària.
Al contenidor hi ha material fungible, ortopèdic, equips mèdics, ulleres i roba.

La Fundació Humanitària dr. Trueta ha tancat l’any carregant un contenidor amb gairebé 3.800 quilos de material sanitari que viatjaran a Corea del Nord per abastir el Korea Sosong People’s Hospital, al sud-oest del país. En ell hi ha tant material fungible -bosses de colostomia, bolquers, sondes, xeringues, agulles, gases, benes o tiretes- com material ortopèdic, equips mèdics, ulleres graduades i roba sanitària.

En la seva vessant de cooperació al desenvolupament, la Trueta treballa per pal·liar les necessitats dels països subdesenvolupats a través de projectes sanitaris que es porten a terme amb contraparts locals. A Corea del Nord hi som presents des de 2001 en considerar, més enllà del règim polític que impera al país, la situació d’empobriment que pateix la població nord-coreana i les enormes mancances a les que ha de fer front en béns de primera necessitat com són.

Aquest és el segon contenidor que la Fundació carrega amb destí a Corea del Nord, després que la passada primavera n’enviés un altre.