La Trueta participa a la 1a Jornada d’integració social de l’Escola Diocesana de Navàs

Montse Cirera, alumna 1er Educació Infantil, és l'autora de la il·lustració de la jornada.
L’objectiu de la jornada és normalitzar la salut mental des de l’àmbit social. (Il·lustració: Montse Cirera)

Les malalties mentals sempre han estat difícils de pair en la societat en què vivim. Es més fàcil mirar cap a una altra banda que enfrontar-nos a una realitat que, no només existeix, sinó que cada dia va a més. L’Escola Diocesana de Navàs ha organitzat per aquest dijous 12 de març una jornada amb l’objectiu de normalitzar la salut mental des de l’àmbit social en el marc del Cicle Formatiu de Grau Superior en Integració Social que imparteix aquest centre berguedà. Aquesta jornada comptarà amb la participació, entre d’altres entitats i personalitats, de la Fundació Humanitària Dr. Trueta.

La intervenció de la Trueta a la 1ª Jornada d’integració social anirà a càrrec de la terapeuta ocupacional de la fundació a Berga, Laia Lores, que exposarà diversos projectes que des de la Trueta es porten a terme, com l’experiència en el Centre Especial de Treball per a les persones amb diversitat funcional mental o la participació d’aquestes en la iniciativa Parelles artístiques.

Per veure el programa complet de la jornada i inscriure-s’hi podeu clicar aquí.