La Trueta surt al carrer (i al 9TV)

La Fundació Humanitària Dr. Trueta té molt per mostrar i oferir. Per això, en un parell d’ocasions aquest últim mes, ha agafat els trastets i ha sortit al carrer. Primer aprofitant una data tan nostrada com Sant Jordi i després en motiu de la Mostra d’Entitats de Vic.

Per Sant Jordi l'Atelier Trueta proposava regalar llibres, roses i petons.
Per Sant Jordi l’Atelier Trueta proposava regalar llibres, roses i petons.

En la primera de les cites, les “recreacions” de l’Atelier Trueta van triomfar en la parada que va instal·lar al carrer de Manlleu. Hi havia una àmplia oferta de llibres de segona mà però també van cridar l’atenció, i molt, els llibres transformats en torratxa, en bossa de mà o en marc de foto. Per completar el paquet de lectura no podien faltar els punts de llibre, i els que ens proposa l’Atelier encara menys. Divertits i útils.

La vessant floral de la festa també estava contemplada. A més, amb roses d’aquelles que no es panseixen mai. Roses de paper i arracades i anells en forma de rosa.

I per Sant Jordi, llibres, roses.. i petons. I d’aquests també en tenien a la parada. Si voleu encara hi ha algun petó que es va quedar sense fer al carrer Canigó número 33 de Vic.

La Trueta va ser present aquest mes a la Mostra d'Entitats de Vic.
La Trueta va ser present aquest mes a la Mostra d’Entitats de Vic.

La Trueta també va ser present a la desena Mostra d’Entitats de Vic que va tenir lloc el passat 11 de maig al passeig Pep Ventura de Vic. Tothom qui s’hi va acostar va poder conèixer la tasca de la Fundació en els seus diferents àmbits -mediamebiental, teràpia ocupacional i cooperació- així com els serveis que l’entitat ofereix a empreses i institucions, com la destrucció de documentació confidencial o la recollida de tot tipus de materials, des de fàrmacs i material sanitari i ortopèdic fins a paper, fluorescents o piles .

L’Atelier Trueta també va oferir una àmplia mostra dels productes de segona mà que ofereix i de les creacions que fan de material reciclat.

En motiu de la Mostra, el president de la Fundació va participar al programa La Terrassa del 9Tv junt amb el regidor de Cultura de Vic, Joan López. Al canal de Youtube de la Trueta hi podeu veure l’entrevista.