Aprèn a fer la teva pròpia roba a l’Atelier Trueta per 1 euro

T’agradaria crear el teu propi vestuari però no tens ni idea de com començar? L’Atelier Trueta t’invita a aprendre’n en cinc sessions de dues hores cada una i pel simbòlic preu d’1 euro. L’Atelier acollirà a partir de finals de mes un curs de patronatge en el marc del programa Trencant Fronteres, un projecte de cohesió social impulsat per l’Ajuntament de Vic i l’Obra Social de “la Caixa”.

Durant el curs s’ensenyaran les nocions bàsiques per aprendre a prendre mides, fer transformacions bàsiques i muntar i provar prototips. L’impartiran Latifa El Aalmiri i Siham Arrai a partir del 30 d’abril i durant tots els dimarts de maig entre les sis i les vuit de la tarda.

Les places són limitades i cal fer arribar les inscripcions abans del 19 d’abril a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament o bé a qualsevol dels Centres Cívics de la ciutat.

Acostant persones

Trencant Fronteres és un programa que té com a objectiu fomentar la participació social i el sentiment de pertinença al barri i a la ciutat de les dones nouvingues perquè esdevinguin agents d’integració i canvi social en l’impuls de la convivència ciutadana.

La primera fase del programa, finançat en un 75% per l’Obra Social “la Caixa“, va consistir en crear un espai de trobada anomenat “Parlem”. En aquesta
segona fase, la dels tallers i cursos, el projecte s’obre a tota la ciutadania per aconseguir la interrelació de totes les persones que viuen a Vic.

Més enllà del taller de patronatge que es farà a l’Atelier, també se n’impartiran d’altres de bricolatge, imaginació compartida, teatre social, horticultura, alfabetització digital i caminades per l’entorn natural de Vic.