La Trueta segons XEISO

La Xarxa d’Entitats d’Inserció Sociolaboral d’Osona, XEISO, ha elaborat un reportatge de vídeo de cada una de les associacions que la conformen. Es tracta d’un treball que ha de servir de carta de presentació per les entitats i aquí us presentem el que descriu la tasca del Centre Especial de Treball de la nostra Fundació a favor de la integració d’un col·lectiu, els dels malalts mentals, que viu estigmatitzat en la societat actual.


Podeu consultar aquest i altres vídeos de la Trueta al Canal de la Fundació a Youtube.

Xeiso va néixer a finals de 2010 com la suma de les diferents entitats que es dediquen a la inserció laboral a Osona. La unitat permet generar sinèrgies, millorar la qualitat del treball i promoure i difondre accions de major repercussió.

Les entitats que conformen XEISO són Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO), Associació Sant Tomàs PARMO, Associació Tapís, Càritas Diocesana de Vic, Centre Especial de Treball Calandra sccl, Creu Roja a Osona, Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona i Fundació Humanitària Dr. Trueta.