06607. El número de la sort aquest Nadal?

Cartell del número de loteria de Nadal de la Trueta
El número de Nadal de la Trueta és el 06607

L’any 2011 enceta la seva recta final i per aquesta època, a part de castanyes, moniatus i panallets, és habitual que comencin a aparèixer els números de Nadal. A la Trueta també volem provar sort i sobretot repartir alegria. Aquest any amb el número 06607. A més, a part d’optar a una pluja de milions, si compreu números de la Trueta també ens esteu ajudant a tirar endavant el nostre projecte. Cada butlleta costa 3 euros i s’hi juguen 2,5, la diferència del qual és una aportació per a la nostra entitat. Els números es poden comprar tant als nostres centres de Vic com de Berga.

Ja fa dies que la loteria de Nadal ens persegueix arreu on anem però a mesura que s’acosta el desembre cada vegada ens hi fixem més.

Si no et vols quedar sense números de la Trueta ens trobaras al polígon Mas Galí de Gurb, al carrer Narcís Monturiol, 31 (de 8h a 15h) o al polígon La Valldan de Berga, al camí de Sant Bartomeu, 99 baixos (de 9h a 13h).