La Trueta renova la seva cara a la xarxa

Impressió de pantalla de la pàgina inicial de la nova web de la Trueta
La nova web ha estat possible gràcies a la feina dels voluntaris Christian Graell, Oriol González i Ariadna Seuba.

La Fundació Humanitària Dr. Trueta ha estrenat nova web. La nostra nova carta de presentació a internet posa a l’abast d’un clic tota la informació de l’entitat que pot ser útil i interessant a partir d’un disseny més modern i una major navegabilitat i accessibilitat. A més, la Trueta augmenta la seva relació amb el món 2.0 amb les possibilitats que ofereixen xarxes socials com Facebook, Flickr o Youtube, on també sóm presents. La nostra voluntat és fer més fàcil conèixer-us i que ens coneixeu.

 

Qui som? Qui era el doctor Trueta i perquè portem el seu nom? Què fem? On ens pots trobar? Vols estar al cas de l’actualitat de la fundació? Et preguntes com pots col·laborar amb nosaltres? Totes aquestes respostes les pots trobar a la web de la Trueta, ara d’una manera més fàcil i ràpida.

Després de gairebé 10 anys de la nostra estrena a internet, i gràcies a l’empenta dels voluntaris Christian Graell, Oriol González i Ariadna Seuba, us presentem la segona versió de la www.trueta.cat.

En ella guanyen presència els nostres eixos d’acció, especialment el mediambiental amb una millor presentació del catàleg dels diferents serveis de recuperació de residus per a empreses. Aquesta feina ens permet ser més sostenibles amb el planeta i més autosuficients per desenvolupar les altres tasques que portem a terme, la reinserció laboral de persones amb discapacitat derivada de malaltia mental i la cooperació al desenvolupament, sense dependre tant del finançament extern.

Un altre aspecte que es potencia a la web és l’apartat de col·laborar. La Trueta ha tingut sempre i continua tenint una vocació d’obrir-se a la societat que l’envolta. Treballem per millorar-la i esperem comptar amb l’ajuda de molts per fer-ho. El ventall per col·laborar és ampli, des del voluntariat fins al donatiu de material o econòmic.

A més, també ens podras compartir al Facebook i Twitter i trobar les nostres imatges al Flickr i els nostres vídeos al canal de Youtube de la Trueta.

Entra, navega, troba, col·labora, comparteix… fes Trueta