Els Normals tornen a escena, aquest cop a Viladrau

El grup de teatre Els Normals va trepitjar una vegada més els escenaris de la comarca d’Osona amb la seva obra “Instants” després de presentar-la exitosament a Vic i a Barcelona. Ho va fer el passat diumenge 21 de març a Viladrau en un acte organitzat per l’Associació de Dones d’aquesta localitat. El Centre de Natura de Viladrau va convertir-se per un dia en un teatre i una cinquantena de persones van poder gaudir del treball dels Normals. “Instants” és una obra sincera i directa que recull en gags moments de la vida en què tots ens podem sentir identificats. L’amor, el desamor, les pors que ens immovilitzen, el fer-se gran… Una obra que ens parla de la realitat i que està interpretada per una desena d’actors i actrius amb malaltia mental que reivindiquen a l’adjectiu descapacitats li sobra el prefix des.