El Rotary Club del Berguedà premia la feina del CET Mossen Armengou que la Fundació Dr. Trueta té a Berga amb un concert benèfic

Que el temps s’esmuny és sabut per a tothom, més encara si ens trobem davant d’un espectacle excel·lent.
El Teatre Municipal de Berga, acollia el passat diumenge 15 de març un concert benèfic a favor de la Fundació Humanitària Dr.Trueta. El projecte de la Trueta presentat per la Montse Guitó i la Laia Lores, responsables del Centre Especial de Treball Mossèn Armengou de Berga, va ser escollit com a guanyador pels membres del jurat del Rotary Club del Berguedà, que per 7è any convocava aquest premi dedicat a potenciar la feina d’entitats i associacions que treballin en tasques humanitàries i socials.

El programa protagonitzat per la Polifònica de Puig-Reig, l’Orquestr@Berguedà i l’Aula de Cant Coral de l’EMM de Berga va començar amb una primera part a càrrec de la Polifònica de Puig-Reig, interpretant l’Ave Maria (Carles Cortina), Les Flors de Maig (Josep Anselm Clavé) i la sardana Carícies de Josep Vicens, sota la direcció de R. Noguera i una primera intervenció de l’Orquestr@Berguedà interpretant la Danza Húngara nº 5 de Johannes Brams i Libertango d’Astor Piazola.

La segona part va reunir dalt l’escenari a músics i cantaires. Gairebé un centenar de persones. Cors, solistes i orquestra van interpretar sota la batuta del director Guerassim Voronkov temes de Carmina Burana, de Carl Orff.

M. Carme Oliveras, soprano i Jordi Soler, baríton van protagonitzar les veus solistes.

El concert comptava amb el patrocini de l’ajuntament de Berga, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Berguedà, la Delegació del Berguedà de la Cambra de Comerç i La Caixa, a més de nombrosos col·laboradors.

Con va fer-ho en el seu moment Montse Guitó des de l’escenari, a la Trueta, volem donar gràcies als membres del jurat del Rotary Club del Berguedà per donar-nos suport, a tots els que van col·laborar amb la seva assistència al concert, que gairebé omplien el teatre, i com no, als que el van fer possible, patrocinadors i col·laboradors.