La Trueta i l’Ajuntament de Berga organitzen un Concert Benèfic

L’Oficina tecnica del Pla d’inclusió Social de l’Ajuntament de Berga i la Fundació Humanitaria Dr. Trueta organitzen per al dissabte, 28 de Març, el primer Concert Benèfic “Premi Fet Solidari”.
La Fundació Dr. Trueta -Centre Especial de Treball Mn. Armengou-, entitat guanyadora del Premi al Fet Solidari 2008 que atorga l’Ajuntament de Berga, rebrà els fons obtinguts del concert, protaganitzat les actuacions de MAPS i de Roger Mas . El concert tindrà lloc a 2/4 de 10 del vespre al Teatre Municipal de la capital Berguedana.

Les entrades es poden adquirir a 12€ comprades anticipadament a l’Oficina de Turisme Municipal (C/ Àngels, 7), les oficines de la Fundació Dr. Trueta (C/Barcelona, 23), Creu Roja (C/Barcelona, 26), Il·luminació Casa Magí (Pça. Viladomat, 11), Pizza Nyam (Pg. de la Indústria, 44) i Cal Negre (Pça. Sant Joan). El mateix dia del concert les entrades seran a 15€.

Per a totes aquelles persones que no pogueu assistir al concert hi ha la possibilitat de comprar entrades a la Fila Zero, fent un ingrés al compte 2081-0484-94-3300001317 de la Caixa del Penedès. En aquest cas, un Zero val molt!

Des de l’ajuntament de Berga, es vol que aquesta iniciativa de suport a les entitats que treballen en favor de la solidaritat i justicia social tingui continuitat i cada any s’entreguin els diners recaptats a l’entitat que -com la Trueta en aquesta ocasió-, hagin estat guanyadores del Premi al Fet Solidari.