La Fundació Auris4 dóna 5.000 euros a la Trueta per a equipar el local del CET El Merma a Manlleu

El local que la Fundació Humanitària Dr. Trueta té a Manlleu disposa ja d’un sistema de calefacció gràcies a la Fundació Auris4. Aquesta entitat, creada l’any 1997 per iniciativa d’un grup d’empresaris i professionals amb un interès altruista per finançar i promoure projectes de caire social, ha donat 5.000 euros a la Trueta per fer-ho possible. El local de Manlleu és un annex del Centre Especial de Treball El Merma, on actualment hi treballen 35 usuaris amb disminucions derivades de malaltia mental.

Sempre s’ha dit que el temps és or però hi ha un altre valor també molt preuat: l’espai. El Centre Especial de Treball el Merma ho sap molt bé això ja que dia a dia s’ha anat quedant petit. És per això que des de l’any passat disposa d’una nau a Manlleu on es guarda el material recollit i es deixa a punt per ser enviat als països del Tercer Món on treballa la Fundació Humanitària Dr. Trueta.

Per equipar la nau amb el sistema de calefacció adequat, la Trueta ha comptat amb una subvenció econòmica de la Fundació Auris4. Aquesta és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu patrocinar, participar i desenvolupar projectes de caire social que activin recursos per a grups de persones amb disminucions i gent gran. La donació ha estat de 5.000 euros.

El Centre Especial de Treball el Merma treballa des del maig de 2001 en la inserció laboral de persones amb disminució derivada de malaltia mental. Actualment compta amb 35 usuaris, 21 dels quals tenen contracte laboral.