La nena de 5 anys marroquina que no podia sortir de casa per una disminució ja gaudeix de la cadira de rodes que li ha enviat la Trueta

La família de la nena marroquina de cinc anys amb problemes de disminució física a qui la Fundació Humanitària Dr. Trueta va facilitar aquest estiu una cadira de rodes ha fet arribar, a través de la persona que en va fer la petició, una fotografia de la petita amb la seva cadira nova. La qualitat de vida d’aquesta nena i de la seva família ha millorat notablement des de que disposen de la cadira. Fins ara, la petita pràcticament no podia sortir de casa.

La nena marroquina no pot caminar i, sense la cadira de rodes i amb el seu pes, la seva mare no podia carregar-la a coll i portar-la a l’escola o al carrer. El pare de la petita treballa dia i nit en dues feines diferents per mantenir la familia i, per això, poques vegades pot ser a casa per treure la nena a fora.

Ara però, amb la cadira, la mobilitat de la nena ha millorat molt i pot portar una vida més normal que la que es veia obligada a fer fins ara.