Tercera trobada anual dels treballadors dels Centres Especials de Treball El Merma i Mn. Armengou a Maçaners

Treballadors del C.E.T.

No tot és fer feina als Centres Especials de Treball que la Fundació Humanitària Dr. Trueta té a Vic i a Berga i és que també hi ha temps per l’esbarjo. Això és el que es va fer el divendres 26 de setembre a Maçaners, al Berguedà. Allà es va celebrar la tercera trobada anual dels treballadors dels dos centres, El Merma i Mn. Armengou. Uns i altres no tenen masses ocasions de coincidir i, per això, l’any passat es va decidir que almenys un cop l’any es faria una sortida conjunta.

L’excursió va començar a les 9 del matí per als treballadors del C.E.T. El Merma. Amb autobús es van dirigir fins a Berga, on els esperaven els seus companys del C.E.T. Mn, Armengou. Plegats van fer el recorregut fins a Maçaners.

Allà va tenir lloc un dinar de germanor. Un pica-pica, una bona amanida i carn a la brasa. Finalment, la foto de família i la tornada.