Els alumnes dels tallers d’ocupació “Berguedà en acció” fan pràctiques al C.E.T. Mossèn Armengou

Taller d'ocupació "Berguedà en acció"

Cinc alumnes del taller “Auxiliar de Treballs Socials”, organitzat pel Consorci de Formació i d’Iniciatives Cercs-Berguedà, participen des del passat 24 d’abril i fins el 26 de juny en estades de pràctiques al Centre Especial de Treball que la Fundació Humanitària Dr. Trueta té a Berga, el C.E.T. Mossèn Armengou. El projecte “Berguedà en Acció” és una acció formativa que combina els aspectes teòrics amb els pràctics en institucions de la comarca del Berguedà per tal que els alumnes dels diferents tallers prenguin contacte directe amb les organitzacions i els professionals del treball. D’aquesta manera, els alumnes completen la seva preparació per entrar a formar part del món laboral.