Artur Mas visita la Fundació Humanitària Dr. Trueta

El conseller en cap de la Generalitat, Artur Mas, va visitar la seu central de la Fundació Humanitària pel Tercer i Quart Món Dr. Trueta a Vic el passat 19 de maig en el marc de la campanya electoral per les eleccions municipals del 25-M. Mas va poder conèixer “in situ” la tasca ecològica, humanitària i d’inserció laboral que es fa a la Fundació i al Centre Especial de Treball “El Merma”. En tota la carrera política del conseller en cap, aquesta és la segona vegada que visita una ONG.

El director de la Fundació, Carles Furriols, va acompanyar el conseller en cap i la seva comitiva durant la visita a la Fundació i els va explicar el procediment de treball de l’entitat: des de la recollida de medicaments, material sanitari, ortopèdic, òptic, informàtic i escolar fins a l’enviament dels carregaments al Tercer i Quart Món passant per tot el procediment de classificació i recuperació dels materials reciclables.

Artur Mas va destacar la tasca que es porta a terme a la Fundació assegurant que “entitats com aquesta marquen el tremp de l’equitat social d’un país i constitueixen un ferm exemple de la generosa implicació de gent sensible i entregada a reforçar la justícia social”.

El conseller va estar acompanyat durant la visita de l’alcalde de Vic, Jacint Codina, del diputat al Parlament català, Josep M. Matas, del president del Consell Comarcal, Enric Castellnou, així com de diferents candidats de CiU a l’ajuntament de Vic.