Surt de la Fundació un altre contenidor amb destí a Corea del Nord, el segon d’aquest 2003

La col·laboració encetada entre Corea del Nord i la Fundació Humanitària Dr. Trueta a finals del 2001 s’ha tornat a materialitzar aquest dilluns, dia 7 d’abril, amb el carregament d’un altra contenidor cap a aquest país asiàtic. En aquest cas s’ha enviat material sanitari divers: llits d’hospitals, agulles, xeringues, termòmetres, bisturís, apòsits, sondes, etc. En total 2,5 tones de material per valor de 193.568,9 euros.

Aquest carregament és el segon que s’envia aquest any a Corea del Nord. En total, i des de l’inici de la col·laboració entre la Fundació i el govern coreà, ja s’han fet vuit enviaments. Traduït amb tones estem parlant d’unes 61 tones de material que han sortit dels magatzems de la Trueta cap a Pyongyang. En euros, el valor de tot el material sobrepassa el 1,5 milions d’euros.