Els ajuntaments de la Vall del Ges, Orís i Bisaura col·laboren amb la Trueta en la recollida de tòners i cartutxos de tinta

La Fundació Humanitària Dr. Trueta i els ajuntaments del Pla Estratègic de la Vall del Ges, Orís i Bisaura (Montesquiu, Orís, Sora, Santa Maria de Besora, Sant Pere de Torelló, Sant Quirze de Besora, Sant Vicenç de Torelló, Torelló i Vidrà) han firmat un conveni de col·laboració que permetrà als municipis signants participar en el projecte i els objectius de la Fundació en el marc de la tasca de reciclatge, tractament i reutilització de tòners i cartutxos de tinta. La Trueta distribuirà a les corporacions locals contenidors de recollida de cartutxos de tinta i tòners i s’encarregarà de recollir-los de forma totalment gratuïta. Els tòners i cartutxos de tinta seran classificats per tipus i models per reomplir-los i permetre’n la seva reutilització. Una tasca que portaran a terme els treballadors i voluntaris dels centres especials de treball “El Merma” i “Mn Armengou” que la Fundació té a Vic i Berga.